Lekkage

Wij helpen u met het opsporen en herstellen van lekkages!

Kleine lekkages kunnen soms even wachten, maar als het grotere lekkages betreft moet er snel actie ondernomen worden voordat uw kostbare spullen aangetast worden door het lekkende water. Voor urgente incidenten hebben wij een 24/7 service en komen wij u dus dag en nacht van de natte voeten af helpen. Wij zoeken meteen uit waar de lekkage vandaan komt en gaan vervolgens aan de slag om het probleem te verhelpen. Neem contact met ons op via whatsapp of bel of mail ons voor een afspraak bij lekkages! Bij spoed belt u 06-41778447

Wij lossen uw lekkage effectief op

Wij lossen uw probleem effectief op door het bij de kern aan te pakken. Door onze jarenlange ervaring sporen wij het probleem moeiteloos op en zorgen ervoor dat de waterleidingen weer optimaal functioneren. Het kan zijn dat de tussenstukken van de leidingen versleten zijn en deze vervangen dienen te worden. Daarnaast kan het zijn dat de leiding zelf een gat heeft, in dat geval moeten we de leiding vervangen of repareren. In elk geval zullen wij het probleem bij de kern aanpakken en weet u zeker dat de lekkage in uw huis goed wordt hersteld.

Bij welke soorten lekkages kunnen wij u helpen?

Als u een lekkage heeft, kunt u dit zien aan vocht op de muur of op het plafond. Het kan zijn dat uw leiding lekt, door de slijtage van de rubbers tussen de leidingen. Ook kan het zijn dat de leiding zelf is gaan lekken. Daarnaast zijn er nog meer soorten lekkages. Wij hebben het apparatuur om op te kunnen sporen waar de lekkage zit, zonder schade aan te richten. U kunt in de volgende gevallen bij ons terecht voor het oplossen van lekkages:

 • Leidinglekkage: te herkennen aan vochtplekken
 • Kelderlekkage
 • Lekkage bij de vloerverwarming
 • Gevellekkage
 • Badkamer lekkage

Waarom van der Veen Rioolservice?

Van der Veen Rioolservice heeft jarenlange ervaring met het oplossen van lekkages. U bent bij ons aan het goede adres als uw snel en effectief uw lekkage op wilt lossen. Huur ons nu in, en geniet van de volgende voordelen:

 • Specialist op het gebied van lekkages
 • 24/7 beschikbaar
 • Flexibel
 • Uw problemen worden snel verholpen
 • We bieden ook noodvoorzieningen

Neem contact met ons op

Heeft u een lekkage? Bel of benader ons via whatsapp ons via het telefoonnummer 06-41778447, zodat wij direct uw lekkages kunnen verhelpen. U kunt ook het contactformulier invullen op onze website of ons mailen naar info@vanderveenrioolservice.nl.

Contactformulier  Bellen Contactformulier Whatsapp