Loodgieterswerk

Loodgieterswerk: een veelzijdig vak

Van der Veen Rioolservice helpt u met grote en kleinere klussen op het gebied van water- en afvoerleidingen of ander loodgieterswerk. We kunnen grotere of kleinere klussen voor u oplossen. Er zijn heel veel verschillende soorten situaties te bedenken waarin een loodgieter nodig is. Denk hierbij aan kleine lekkages of verstoppingen, maar ook voor het aanleggen van waterleidingen kunnen wij uw helpen. Twijfel niet om ons in te schakelen als u hinder ondervindt van uw verwarming of cv-ketel. Ook voor het plaatsen van kranen of sanitair met bijbehorende afvoer helpen wij u. Als loodgieter weten wij wat we moeten doen op alle gebieden en helpen wij u graag met uw loodgieterswerk!

Alle soorten loodgieterswerk

Een loodgieter kan veel oplossen op verschillende soorten gebieden. Neem contact met ons op via whatsapp of bel of mail ons voor een afspraak. Bij spoed belt u 06-41778447. U kunt bij ons terecht voor het volgende loodgieterswerk:

 • Leggen en verleggen van leidingen en afvoeren
 • Een leiding ontstoppen
 • Lekkages verhelpen
 • Loodgieterswerk in keuken en badkamer
 • Uw cv-ketel en verwarming

Kleine en grote projecten in en rond huis of bedrijf

Wij staan u graag te hulp voor zowel de kleine als de grote projecten in en rond huis of uw bedrijf. Overal waar u komt zijn waterleidingen aanwezig: zowel in bedrijfspanden als in woonhuizen. Door deze leidingen kan er in het hele gebouw gebruikgemaakt worden van de douche, eventueel een bad, de kraan, het toilet en de verwarming. De loodgieter weet alles als het gaat om deze leidingen en hoe deze goed aan te leggen, zodat er optimaal gebruik kan worden van de functies. Heeft u een mankement aan uw waterleiding? Dan levert dit belemmering op voor de functies, zoals een wc die niet meer goed doorspoelt of een kraan waar geen water uit komt. Wij komen naar u toe om het probleem op te sporen en natuurlijk ook om het probleem op te lossen!

Waarom van der Veen Rioolservice voor loodgieterswerk?

Van der Veen Rioolservice heeft jarenlange ervaring met loodgieterswerk en wij weten hoe we u deskundig kunnen helpen op het gebied van leidingen, water en afvoer. Wij weten wat uw huis nodig heeft om probleemloos water te kunnen gebruiken op alle gebieden.

 • Specialist op het gebied van loodgieterswerk
 • 24/7 beschikbaar
 • Flexibel
 • Uw problemen worden snel verholpen
 • We bieden ook noodvoorzieningen

Neem contact met ons op

Heeft u een verstopping in uw toilet, afvoer of riool? Bel of benader ons via whatsapp ons via het telefoonnummer 06-41778447, zodat wij direct uw verstopping kunnen verhelpen. Zorg ervoor dat uw afvoer, toilet en uw riool weer honderd procent functioneert. U kunt ook het contactformulier invullen op onze website of ons mailen naar info@vanderveenrioolservice.nl.

Contactformulier  Bellen Contactformulier Whatsapp