Ontstoppingsbedrijf Biddinghuizen

28337141_488172481580079_9112038051973653989_o

Rioolservice Biddinghuizen

U kunt ons voor de volgende rioolservices 24/7 bellen:

 • Rioolgeur
 • Afvoer, gootsteen of douche verstopt
 • WC of toilet verstopt
 • Verstopte riolering
 • Riolering aanleggen of vervangen
 • Stankoverlast

Ontstoppingsdienst Van der Veen Rioolservice

Zoekt u een ontstoppingsdienst in Biddinghuizen? Van der Veen Rioolservice helpt u met riolering aanleggen, rioolreiniging of verstopping. Uw specialist voor riool en afvoer. Wij komen graag bij u langs om u te helpen met de grote en kleine klussen. We zijn ook beschikbaar in een spoedgeval en staan 24/7 voor u klaar. We zijn flexibel en u kunt op ons rekenen! Heeft u met spoed onze rioolservice nodig, of heeft u een lekkage in Biddinghuizen? Bel06-41778447

Kleine en grote projecten in en rond huis of bedrijf

Wij helpen u met de kleine en de grotere projecten in en rond uw huis of bedrijf in Biddinghuizen. Door deze leidingen kan er in het hele gebouw gebruikgemaakt worden van de douche, eventueel een bad, de kraan, het toilet en de verwarming. Heeft u een mankement aan uw waterleiding? Dan levert dit belemmering op voor de functies, zoals een wc die niet meer goed doorspoelt of een kraan waar geen water uit komt. Wij komen naar u toe om het probleem op te sporen en natuurlijk ook om het probleem in Biddinghuizen op te lossen.

Neem 24/7 contact met ons op

Wij gaan samen met u opzoek naar een oplossing!

Een lekkage? Wij helpen u!

Wij lossen ook uw lekkage in Biddinghuizen effectief op door het bij de kern aan te pakken. Door onze jarenlange ervaring sporen wij het probleem moeiteloos op en zorgen ervoor dat de waterleidingen weer optimaal functioneren. Het kan zijn dat de tussenstukken van de leidingen versleten zijn en deze vervangen dienen te worden. Daarnaast kan het zijn dat de leiding zelf een gat heeft, in dat geval moeten we de leiding vervangen of repareren. In elk gevallen zullen wij het probleem bij de kern oplossen en weet u zeker dat de lekkage in uw huis goed wordt hersteld.

De verschillende diensten van Van der Veen rioolservice

Bij Van der Veen Rioolservice leveren wij veel verschillende diensten op het gebied van riool en afvoer. Wij helpen u met alle problemen op het gebied van riool en afvoer in Biddinghuizen! Onderstaand verschillende diensten van Van der Veen rioolservice op een rijtje:

 • Leggen en verleggen van leidingen en afvoeren
 • Een leiding ontstoppen
 • Lekkages verhelpen
 • Loodgieterswerk in keuken en badkamer
 • Uw cv-ketel en verwarming vervangen of maken

Neem contact met ons op

Rioolservice nodig in Biddinghuizen? Bel of app ons voor hulp op het gebied van stankoverlast, rioolreiniging of een verstopping. Ons nummer is 06-41778447, ook bij spoed! U kunt ons ook mailen naar info@vanderveenrioolservice.nl.

Contactformulier  Bellen Contactformulier Whatsapp