Verstopte afvoer

Verstopping afvoer, toilet, riool? Van der Veen Rioolservice

Heeft u een verstopping van uw riool, toilet of riool? Van der Veen Rioolservice staat 24//7 voor uw klaar om u te helpen met uw verstopping. Met een professionele ontstoppingsmachine zorgen wij er snel voor dat alles weer gaat functioneren zoals het hoort. We zullen de verstopping verwijderen en zorgen voor een oplossing van het probleem. Neem contact met ons op via whatsapp of bel of mail ons voor een afspraak voor een verstopping uw afvoer, toilet of riool! Bij spoed belt u 06-41778447

Wij lossen uw verstopping effectief op

Misschien heeft u al langer een verstopping in uw afvoer, toilet of riool en heeft u geprobeerd om zelf met een ontstopper de afvoer te ontstoppen. Of heeft u ontstoppingsmiddelen gebruikt hiervoor, wat voor een tijdelijke oplossing heeft gezorgd. Toch is het echte probleem nog niet opgelost en u merkt dat het probleem steeds terugkeert. Wij lossen uw probleem effectief op door het bij de kern aan te pakken. Door onze jarenlange ervaring sporen wij het probleem moeiteloos op en zorgen ervoor dat de verstopping in uw afvoer, uw toilet of het riool wordt opgelost. Als u onze hulp inschakelt is dit geen tijdelijke oplossing, maar bent u zeker van een langdurige goede doorstroming van water in heel uw huis!

Bij welke soorten ontstopping kunnen wij u helpen?

Er zijn verschillende plekken in uw huis waar een verstopping plaats kan vinden. In sommige gevallen merkt u dat het water minder goed doorloopt of heeft u stankoverlast. In dat geval stroomt het water soms nog wel, maar niet zoals het hoort. In andere gevallen is het probleem groter en acuter, bijvoorbeeld als u een verstopping heeft in uw toilet. U kunt in de volgende gevallen bij ons terecht voor het oplossen van uw verstopping:

 • Afvoer ontstopping
 • WC ontstopping
 • Bad ontstopping
 • Kraan ontstopping
 • Riool ontstopping
 • Dakgoot ontstopping

Waarom van der Veen Rioolservice?

Van der Veen Rioolservice heeft jarenlange ervaring met het ontstoppen van riool en afvoer. U bent bij ons aan het goede adres als uw snel en effectief uw verstopping van afvoer, toilet of riool op wilt lossen. Huur ons nu in!

 • Specialist op het gebied van ontstoppingen
 • 24/7 beschikbaar
 • Erg flexibel
 • We komen nog op dezelfde dag langs
 • We bieden ook noodvoorzieningen

Neem contact met ons op

Heeft u een verstopping in uw toilet, afvoer of riool? Bel of benader ons via whatsapp ons via het telefoonnummer 06-41778447, zodat wij direct uw verstopping kunnen verhelpen. Zorg ervoor dat uw afvoer, toilet en uw riool weer honderd procent functioneert. U kunt ook het contactformulier invullen op onze website of ons mailen naar info@vanderveenrioolservice.nl.

Contactformulier  Bellen Contactformulier Whatsapp